Hacksaw Gaming стъпи в България чрез партньорство с Inbet

След разширяването на дейността на Hacksaw Gaming в Румъния, Гърция, Литва и Швеция, най-новата европейска държава, в която ще се настани, е България. Тази експанзия идва в резултат на партньорството на Hacksaw с Inbet в България.

Партньорството означава, че Hacksaw Gaming ще доставя на Inbet разнообразни заглавия на слотове, като например: Wanted Dead or a Wild, R.I.P. City, Chaos Crew, Stack’em, Cubes 2, Joker Bombs и др.

Наред с усилията за разширяване на дейността си в Европа Hacksaw стартира и с BetMGM в Онтарио, както и получи лиценз за лотария в Западна Вирджиния, където по-късно си партнира с Rush Street Interactive в Западна Вирджиния.

Главният изпълнителен директор на Hacksaw Gaming Маркъс Кордес заяви: „Изпитваме огромно удовлетворение, че навлизаме на българския пазар с Inbet толкова скоро след като навлязохме в САЩ и Литва.

„Богатият каталог от игри на Hacksaw Gaming покори десетки фенове по целия свят и ние сме развълнувани да предоставим завладяващото си съдържание на още един пазар с такова стратегическо значение.

„Тъй като iGaming се разраства с бързи темпове по целия свят, ние оставаме в отлична позиция да започнем по-нататъшно разширяване в Европа и извън нея, задвижвано от взаимноизгодни партньорства.“

Тихомир Дяков, главен оперативен директор на Inbet.com, добави: „Ние сме един от най-бързо развиващите се сайтове за залагания в България. Основната ни цел е да продължим да постигаме отлични резултати през първата година от навлизането ни на пазара и вярваме, че партньорството ни с Hacksaw ще ни помогне за това.“