Как да закупите билет за световното по футбол през 2026

Билети за Световната купа 2026 г. (билети за Световната купа 2026 г.)

На всеки четири години фенове от цял ​​свят се събират в страната-домакин на Мондиала и стават живи свидетели на 64-те мача от Световното първенство. Те идват по много причини, някои за да подкрепят любимия си отбор на всяка крачка, други просто за да споделят страстта и вълнението на стадионите. За всички тези хора, които са на световно първенство, това е едно незабравимо и вълнуващо преживяване.

Как да поръчате и закупите билет за Световната купа 2026 в САЩ, Канада, Мексико.
Официалните билети за Световното първенство по футбол през 2026 г. се разпространяват от FIFA (www.fifa.com).

Всички фенове имат възможност да се регистрират на сайта www.fifa.com и да кандидатстват за правото да закупят необходимия брой билети. Предвид факта, че очакваният брой желаещи да посетят мачовете от Световното първенство далеч надвишава реалния брой билети, в края на периода за кандидатстване е възможно теглене на жребий сред всички регистрирани фенове.

Закупуване на билети от fifa.com.:

Отидете на www.fifa.com и се регистрирайте.
1. Попълнете въпросника.
2. Активирайте личния си акаунт.

3. По време на продажбата на билети отидете на www.FIFA.com/bilet и последвайте връзката „Кандидатствайте за билети!“.
4. Изберете наличните съвпадения или пакети (които искате). Изберете сектора и ценова категория на билета. Билети за груповата фаза или билети за полуфиналите. Един фен може да поръча до 4 билета за един мач и да посети до 7 мача.

5. След това трябва да „направите поръчка“, в процеса на регистрация ще намерите пълна информация за вашата поръчка и крайната цена. Попълнете колоната с местоживеене и начин на плащане. Можете да платите с карта VISA или чрез банкова сметка (за граждани на Русия).
6. Вземете индивидуален код за заявка.

7. След потвърждаване на поръчката (ако имате късмет), на вашия имейл адрес ще бъде изпратено писмо за потвърждение.
8. Плащате поръчката чрез банката или парите се изтеглят от вашата карта и по-близо до началото на шампионата получавате билет с куриерска доставка.

Вашият коментар